Farsangi ételek > 2. oldal > Farsang - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Farsangi ételek > 2. oldal > 22 weboldal. Kategória leírása:

farsang.wyw.hu

Farsangi aprófánk
Farsangi aprófánk
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/2656

A vajat, csipetnyi sót, citromhéjat, 7,5 dl vizet felforrallunk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig főzzük ameddig el nem válik az edény falától. Ezután hozzákeverjük a cukrot kanállal kiszaggatjuk és olajon megsütjük. Tálalás előtt porcukorral hintjük meg.

www.izletes.hu
Burgonyagánica sonkával
Burgonyagánica sonkával
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/2647

A burgonyát megfőzzük sós vízben, majd kevés víz hozzáadásával áttörjük, hozzáadjuk a lisztet. A felaprított hagymát megpirítjuk az olajon, és az ebbe mártogatott kanállal galuskákat szaggatunk a burgonyás tésztából, majd egy zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük, tetejüket pirosra sütjük és sós tejöllel és sonkával fogyasztjuk.

www.izletes.hu
Csörögefánk - farsang
Csörögefánk - farsang
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/1001

A lisztet összedolgozzuk a tojások sárgájával, a vajjal, rummal, sóval, a citrom reszelt héjával, vaníliás cukorral, tejföllel, porcukorral és sütőporral. Két részre osztjuk és állni hagyjuk. Utána 2 mm vastagra nyújtjuk, kivágjuk és kiformáljuk, majd az olajban megsütjük. Porcukorral megszórva és a barackpálinkával elkevert lekvárral kínáljuk.

www.izletes.hu
Mazsolás rizzsel töltött csirke
Mazsolás rizzsel töltött csirke
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/2694

A csirke máját, zuzáját egy percig forró vízben főzzük, majd ledaráljuk. A rizst megfőzzük, majd összekeverjük a felvert tojásokkal, darált belsőségekkel, mazsolával, fűszerekkel, és megtöltjük vele, a megtisztított, kívül-belül megfűszerezett csirkét. Zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük a fóliába csomagolt csirkét, majd a sütés felénél eltávolítjuk a fóliát, és arany barnára sütjük.

www.izletes.hu
Farsangi, húsvéti ételek (könyv)
Farsangi, húsvéti ételek (könyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/farsangi_husveti_etelek_sussunk_fozzunk_22

A Süssünk, főzzünk sorozat kötetében a különböző ételféleségek legjavát válogatták össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyok finom, változatos ételeket tudnak majd az asztalra varázsolni.

www.konyv-konyvek.hu
Farsangi szalagos fánk
Farsangi szalagos fánk
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/2657

A porcukrot, tojássárgákat, lisztet, olvaszott vajat, cukros tejben felfuttatott élesztőt összedolgozzuk és kelni hagyjuk. lisztezett deszkára tesszük, kissé kinyújtjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Ha pár percig pihenni hagytuk, forró olajban először az egyik felét, majd a másikat sütjük meg igy egy szép világos csík lesz a fánk körül.

www.izletes.hu
Bárány nyárson sütve - farsangra
Bárány nyárson sütve - farsangra
http://www.izletes.hu/unnepi/farsang/997

A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk. Felhúzzuk a nyársra és parázs felett, állandóan forgatva megsütjük. Miközben sül, a szalonnával kenegetjük.

www.izletes.hu
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
farsang.wyw.hu: Farsang katalógus. A farsang, vízkereszttől, hamvazószerdáig tartó időszak, melyet vidám lakomák, farsangi bálok, mulattságok jellemeznek.
Gyűjteményünkben 196 válogatott farsang témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 196 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 146600